Even voorstellen

Ik ben John van Rutten en ik heb een (sport)massagepraktijk aan huis. Ik behandel mijn cliënten hoofdzakelijk in de avonduren.

Ik ben een gediplomeerd sportmasseur bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Het NGS is een professionele organisatie waarbij circa 23.000 bezitters van een NGS-licentie geregistreerd zijn. Daarvan zijn er ruim 7.000 lid van het NGS. Het NGS houdt de vakkennis van de licentiebezitters continu onder controle. Om deze kennis op peil te houden worden extra cursussen georganiseerd en deelname aan grote evenementen gestimuleerd. Ik bezoek regelmatig bijeenkomsten om samen met collega (sport)masseurs ervaringen en tips uit te wisselen. Verder ga ik regelmatig voor bijscholing naar technische avonden van het NGS. Ook het gedeelte van de EHB(S)O hou ik op peil door herhalingsdagen te volgen.

Ik heb mijn Sportmassageopleiding gedaan bij Palmaris in Valkenswaard. Daarna heb ik een opleiding Kinesio-Taping (= Medical Taping Concept) gevolgd bij Atria in Eindhoven.

Naast de opleiding Sportmassage heb ik een opleiding gevolgd tot Triggerpoint Coach. Net als bij de sportmassage volg ik regelmatig cursussen en bijeenkomsten om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden.

Lorem ipsum dolor sit amet

Extra teksten

Donec elit libero, sodales nec, volutpat a, suscipit non, turpis. Nullam sagittis. Suspendisse pulvinar, augue ac venenatis condic pellentesque. Curae; Fusce id purus. Ut varius tincidunt libero.

Aenean vulputate eleifend tellus.

Extra teksten

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis.

2016 © Copyright - Massagepraktijk